Baby lid van de bieb

Ja, jullie lezen het goed: ook baby’s kunnen al lid worden van de bibliotheek! Sterker nog: de gemeente waarin wij wonen stuurde ons zelfs een brief met een aanbieding  voor Stella om lid te worden.  Zo gingen we samen op pad naar de bieb!

IMG_6118

We kregen als welkomstgeschenk een leuk koffertje met twee boekjes erin en voorleestips.   De bieb  bleek te beschikken over een speciaal assortiment met stoffen boekjes en badboekjes voor de kleintjes. Deze boekjes worden na het uitlenen iedere keer gewassen. Wel zo fris,  want Stella kauwt en sabbelt zich  door de boekjes heen. We kozen een paar leuke boekjes uit en ik kan wel zeggen dat het hier goed ontvangen is.

IMG_6116

Stella die vindt de boekjes echt leuk om mee te spelen en het is ook leuk om samen met haar de boekjes te bekijken. Met Ramona heb ik ook altijd veel boekjes gelezen en die houdt nog steeds erg van lezen. Als Stella wat ouder is wil ik ook weer rijmpjes gaan voorlezen. Zo ben ik gek op  de rijmpjes van Annie MG Schmidt of die van Hans & Monique Hagen.

Jij bent de liefste

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s